De Wolf en ik

Ik ben gek op wolven. Ook op honden trouwens. Zo ben ik oefen-slachtoffer voor reddingshonden. Ik sta dan ook te juichen als ik lees dat er weer eens een wolf gesignaleerd is in Nederland. Zo niet Baron Seger van Voorst tot Voorst, directeur van Park de Hoge Veluwe. Met als argument dat de Hoge Veluwe (5500 hectare) te klein is voor een pack (roedel) wolven en dat de moeflons, geïmporteerd om herders met schapen (voor de begrazing) te vervangen, dan gevaar lopen. Ondertussen rijden er (dik betalende) automobilisten dwars door het park die het wild vanuit hun achterbak gade slaan. En moeten er veel herten en wilde zwijnen afgeschoten worden om de populatie op pijl te houden.

En dan snap ik toch een en ander niet….

Wil je dit retweeten alsjeblief en er dan bijvermelden @HogeVeluwe