FF Corona-stop gratis workshops T’ai Chi Heumensoord

Prachtige balans en een onvermoed extraatje. Wie ziet het?

De afgelopen 3 (drie!) weken mocht ik in mijn eentje genieten van Heumensoord. Trouwe T’ai Chi mensen kwamen niet meer. Het zou kunnen dat Corona zelf toegeslagen heeft, maar ook dat mensen niet meer durven of dat de kinderen, die immers niet meer naar school kunnen, hun aanwezigheid vergen.

Ik kom bijgevolg dan maar niet meer vroeg mijn bed uit om jullie om 09:15 te ontvangen bij de kruising Heijendaalseweg/Scheidingsweg in Nijmegen! ;-))

Een en ander tot de regering besluit om de teugels weer wat te laten vieren.

Ondertussen wil ik wél graag mensen ter wille te zijn, die aangeven toch op donderdagochtend onder mijn inspiratie T’ai Chi te willen beoefenen.

Maar dat zou je dan uiterlijk de voorafgaande woensdag vóór 18:00 moeten aangeven via een van de kanalen elders op deze site.

Ondertussen alle sterkte in deze CoroNare tijden!