Cursussen en Workshops

wil je een cursus of workshop volgen bij Willem?

Heb je ooit eerder les gehad (Jangstijl Chen Man Ch’ing), en wil je graag verder met T’ai Chi in Nijmegen: Laat het weten!
Op donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur kun je deelnemen aan de training in De Oorsprong (Driehuizerweg 321a). Richtprijs: € 7 per les. Moet je van weinig rond komen, dan is een eurootje minder ook goed!)

Op dinsdagochtend geef ik tussen 08:30 en 11:30 drie lessen in “De Oorsprong”. Voor beginners en beginnende gevorderden.

De Oorsprong, Driehuizerweg 321 Nijmegen

De Oorsprong, Driehuizerweg 321a Nijmegen

Ook voor workshops kun je bij mij terecht. Binnen het kader van een  (bedrijfs of vrienden/familie) dagje uit of als instrument voor bijvoorbeeld teambuilding. Richtprijs: €50 á € 70 per uur plus reis en verblijfskosten. Maar ook hier kijken we naar draagkracht.

En er zijn de gratis workshops in Heumensoord. Iedere donderdagochtend van 09:15 tot ongeveer 10:15. We verzamelen dan bij de kruising Heijendaalsweg/Scheidingsweg. Iedereen is daarbij welkom. Als je zin hebt tenminste! Niets is verplicht!

Hou wel de nieuwe berichten op deze site in de gaten voor data en uitzonderingen! Of abonneer je onderaan in de rechterkolom op nieuwe berichten van mijn site via je mail. 

 

voor verdere informatie kun je via e-mail kontakt met mij opnemen.