Ik weet het even niet meer

Wat is er nou mooier en gezonder dan T’ai Chi bedrijven in de natuur zelf? Buiten, bomen, zuurstof, zon, voor mijn part regen sneeuw en storm. Bovendien versterk je door het beoeefenen van T’ai Chi je weerstandvermogen. Zeker in weer en wind! En in Coronatijd helemaal zo gek nog niet.

Maar nou mag dat allemaal niet meer van onze wijze mensen en regering. En dan weet ik het niet meer. Moet ik nou de adviezen volgen of eigenwijs -met de nodige voorzorgsmaatregelen- toch naar buiten gaan om de wekelijjkse gratis workshops T’ai Chi te verzorgen.

Ik ga gewoon naar de kruising Heijendaalseweg/Scheidingsweg (Nijmegen) om 09:15 op de donderdagochtenden. Tenzij de overheid me verplicht om binnen te blijven. En laat de beslissing aan jou over of je mee komt doen of niet. En ja dan hebben we een probleem als jullie met velen komen. Maar dat lossen we dan wel op. Met een megafoon ofzo.

Tot ziens dus misschien in